گروه علمی: متخصصان تغذیه معتقدند سیر با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، عوارض برخی بیماریها را تشدید میکند. یک متخصص تغذیه نسبت به خطرات خوردن سیر و سیب زمینی برای گروهی از افراد هشدار داد.
اینا زیکینا متخصص تغذیه، در مصاحبهای گفت: سیر، با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد،...
گروه علمی: سیر و پیاز همیشه مورد توجه و استقبال همه بوده است؛ همچنین پیاز به دلیل ماندگاری بالایی که داشت به مسافت های دور ارسال و معامله میشد. بر اساس مطالعهای که در انگلیس انجام شده است، زمانی که از محصولات باغی صحبت میشود، پیاز بعد از گوجه فرنگی دومین محصول مهم است.در حال حاضر هم محققان آمریکایی،...
گروه سلامت: با گنجاندن سیر در سبد غذایی به کاهش وزن، تنظیم فشار خون، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول بد خون و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و ضمن پیشگیری از انواع سرطان، سلامت پوست و موی خود را تضمین کنید.
گروه علمي: مطالعه محققان دانشگاه ناتینگهام انگلیس نشان می دهد، مصرف سیر به کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 کمک می کند؛ اما میزان تاثیر آن بر سلامتی به نحوه مصرف بستگی دارد.
گروه علمی: هیچ چیزی بهتر از یک روش درمانی طبیعی برای رفع ناراحتی یا بیماری های جزئی نیست. افزون بر گزینه ای طبیعی بودن، شما می توانید به طور معمول آن را در خانه و با استفاده از محصولاتی که در اختیار دارید، تهیه کنید. به عنوان مثال، ترکیب سیر و عسل یکی از بهترین نمونه ها در این زمینه محسوب می شود.